Instalăm în toată ?ara!

Cere oferta de pre?!

Certificari

10 de ani garanție!

+40 21 434 88 44contact@raytech.ro
Aplica?ii industriale Protectie anti inghet conducte Degivrare rampe, jgheaburi si burlane HWAT Servicii Proiectele noastre

Servicii

Echipa Raytech poate susţine toate etapele diferite ale unui proiect de orice mărime, putand oferi un pachet de asistenţă totală în domeniul însoţitorilor electrici, ce include inginerie, furnizare, instalare si punere in functiune.

1. Alegerea si dimensionarea solutiilor de insotire electrica.

Implicarea noastra în fazele timpurii ale procesului de planificare ajută la luarea deciziilor care pot reduce costul total al sistemelor de management al căldurii. Cu ajutorul instrumentelor moderne de calcul putem determina cu precizie pierderile de caldura si aportul termic necesar pentru mentinerea temperaturilor dorite, putand ajuta inclusiv la alegerea si optimizarea termoizolatiei.

Dimensionare

2. Proiectare în detaliu

La cerere, oferim servicii de proiectare in detaliu si un pachet de diversificat de planuri si documente livrabile in functie de cerintele proiectului dumneavoastra.

Proiectare

3. Furnizare

Incercam sa va usuram activitatea de achiziţie, oferind o gama completa de cabluri de incalzire, echipamente de control, componente si accesorii specifice sistemelor de insotire electrica, având grijă ca toate să ajungă la adresa corecta, la potrivit la momentul potrivit.

Servicii furnizare Servicii furnizare Servicii furnizare

4. Instalare si punere in functiune

Tehnicienii Raytech sunt experimentati si instruiti pentru a asigura instalarea corecta si la timp a sistemelor de insotire electrica sau de degivrare. Punerea în funcţiune include verificari si masuratori de siguranta ale întregului sistem, programarea şi configurarea a echipamentelor de control şi verificări operaţionale.

Punerea in functiune